9 studio's/studentenstudio's

Appartementsgebouw voor € 520.000

Berenhofstraat 6, 3620 Lanaken
Ref: V2021-001
9 slaapkamers
9 badkamers
362m2 grondopp.

Omschrijving

In Lanaken, Veldwezelt, is op de Berenhofstraat 6 een appartementsgebouw van 9 studio's te koop. Aangezien deze op fietsafstand van Maastricht centrum gelegen zijn, zijn deze geschikt om te verhuren als studentenkoten. Ieder jaar opnieuw zijn alle studio gemakkelijk verhuurd.

De negen volwaardige studio's hebben als voordeel dat het nemen van een domicilie perfect mogelijk is en iedere studio beschikt over een eigen keuken en badkamer, ingericht met een douche en toilet.

Overzicht van de studio's :

Studio 1 , deze is gelegen op het gelijkvloers aan de voorkant van het complex. Heeft een oppervlakte van 27,89 m² . Beschikt over een woon/slaapkamer met eigen keuken en afgesloten badkamer (douche en toilet) .

Studio 2 , deze is gelegen op het gelijkvloers aan de achterkant van het complex. Heeft een oppervlakte van 24,15 m² . Beschikt over een woon/slaapkamer met eigen keuken en een afgesloten badkamer (douche en toilet)

Studio 3 , is gelegen op het gelijkvloers aan de achterkant van het complex, met als voordeel dat deze een eigen ingang heeft. Een mooie oppervlakte van 69 m², 39 m² gelijkvloers en 30 m² op de eerste verdieping. Beschikt over een inkomhal, woonkamer, eigen keuken, een afgesloten badkamer en een zolderkamer deze kan gebruikt worden als slaapkamer.

Studio 4, deze is gelegen op het gelijkvloers achteraan het complex en heeft toegang tot de tuin. Deze studio heeft een oppervlakte van 27,66 m² met als indeling een woon/slaapkamer met eigen keuken en een afgesloten badkamer.

Studio 5 , is gelegen op de eerste verdieping aan de voorkant. Heeft een oppervlakte van 23,8 m² met als indeling een woonkamer/slaapkamer, keuken en een afgesloten badkamer.

Studio 6 , is gelegen op de eerste verdieping aan de achterzijde met als oppervlakte van 24,87 m² . De indeling van deze studio is een woonkamer met keuken een slaapkamer met douche en een apart toilet.

Studio 7, is gelegen op de eerste verdieping zowel aan de voor- als en achterzijde. Heeft een oppervlakte van 32,88 m², met indeling: een woon/slaapkamer, eeneigen keuken en een afgesloten badkamer.

Studio 8, is gelegen op de 2de verdieping zowel aan de voor- als achterzijde. Heeft een oppervlakte van 33,41 m² , met indeling: een woon/slaapkamer met eigen keuken en een afgesloten badkamer.

Studio 9, is gelegen op de 2de verdieping zowel aan de voor- als achterzijde. Heeft een oppervlakte van 34,46 m² , met als indeling : een woon/slaapkamer met eigen keuken, afgesloten badkamer en een extra ruimte deze via de trap beschikbaar is.

Daarnaast beschikt het appartementencomplex nog over een gemeenschappelijke garage, deze wordt gebruikt om de fietsen te plaatsen en als berging voor het onderhoudsmateriaal, zoals poetsgerief, wasmachine, strijkplank,... Maar ook over een gemeenschappelijke tuin, waar het heerlijk rustig in vertoeven is na het studeren.

Naast het gebouw is er een publieke parking, hier kan men de auto gratis parkeren.

Voor het appartementencomplex van 9 studio's is de vraagprijs 520.000,00 euro.

Huuropbrengst per maand is 2.880 euro.
Gemeenschappelijke kosten per kamer is 75 euro, hier wordt jaarlijks een afrekening van gemaakt.

Video's van de kamers zijn op te vragen.

EPC-score liggen tussen de 381 kwh/m² en 843 kwh/m²

Indien er bijkomende vragen zijn, kan u steeds contact opnemen via petra@vastgoedboutique.be of 0479 24 92 55
Bouwvergunning Ja
verslag over bouwvergunning is op te vragen
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
Maakt deel uit van voorkeursbesluit of projectbesluit Nee
Beschermd pand? Nee
Beschermd monument Nee
Keukentype Geïnstalleerd
Badkamer type Ingericht
Verwarming Gaskachels
Aansluiting elektriciteit ja
Meter voor elektriciteit Individuele meter
Prijs € 520.000,00
Registratierechten en erelonen € 66.174,69
Ki € 1.686,00
Jaarhuur € 34.560,00
Vrij op bij akte na betaling
Tuin aanwezig ja
Aantal douches 9
Fietsenberging ja
Bebouwing halfopen
Aantal slaapkamers 9
Aantal badkamers 9
Aantal wc's 9
Grond oppervlakte 362 m²
Perceelbreedte 11,50 m
Perceeldiepte 33 m
Gevelbreedte 11,50 m
Aantal verdiepingen 2
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt