Win tickets voor Ter Heide Movietime 2019

We zetten dit jaar voor het eerste onze schouders onder het project 'Ter Heide Movietime' van de vzw Fietsplezier voor iedereen.

Win tickets voor F.C. De Kampioenen 4: Viva Boma

Wie is Ter Heide?

Ter Heide is een gepassioneerde en gedreven zorgspecialist die professionele ondersteuning biedt aan 430 kinderen en volwassenen met een meervoudige beperking. Dat doen we verspreid over 4 campussen in Limburg: Genk, Zonhoven, Borgloon, Tongeren. Ter Heide is bovendien een warme thuis voor zijn bijzondere bewoners en medewerkers. Meer info via deze link.

Vzw Fietsplezier voor iedereen?

Vzw ‘Fietsplezier voor iedereen’ heeft als doel fietsplezier mogelijk te maken voor personen met een beperking
die hierdoor niet zelfstandig kunnen fietsen. Om dit te realiseren kopen zij rolstoelfietsen aan met een elektrische hulpmotor. Meer info over de vzw.

Movietime F.C. De Kampioenen 4: Viva Boma!

Op zaterdag 21 december vanaf 10u organiseren Ter Heide en Fietsplezier voor iedereen een gigantische ochtendvoorstelling van F.C. De Kampioenen 4: Viva Boma. We proberen om die ochtend alle (!) zalen van Euroscoop Genk te vullen met meer dan 2.000 (tweeduizend!) enthousiaste Kampioenen.

Wil je er zelf ook bij zijn? Tickets zijn verkrijgbaar in de zorginstellingen van Ter Heide (Genk, Zonhoven, Borgloon en Tongeren) of bij het Genker Plantencentrum. Je kan ook online tickets reserveren op de website van Ter Heide. We ontvangen je met een glaasje cava of frisdrank. Achteraf kan je een selfie maken met Bieke, Pascale en Carmen.

Win tickets voor je hele gezin!

De VastgoedBoutique heeft goed nieuws voor je: we geven twee gezinstickets weg om samen met je kinderen max 5 personen) naar de ochtendvoorstelling te gaan. Hoe kan je deelnemen? Heel eenvoudig: reageer op het bericht op onze Facebook- en Instagrampagina en laat weten waarom jij een grote fan bent van F.C. De Kampioenen. Onze kinderjury kiest de leukste twee inzendingen, zij mogen met het hele gezien naar de film op onze kosten.

Klik hier voor de Facebook-pagina van de VastgoedBoutique of surf hier naar de Instagrampagina van de VastgoedBoutique.

Veel succes!