VastgoedBoutique, trotse sponsor van Bruisend Zutendaal

Van bij de oprichting in 2018 kozen we met VastgoedBoutique heel bewust om onze bijdrage te leveren aan het prachtige Zutendaalse verenigingsleven. We reserveren jaarlijks ongeveer 10% van onze omzet voor sponsoring, partnerships en maatschappelijke projecten.

Enkele voorbeelden uit de voorbije jaren.

  • Sport is gezond, dat weten we allemaal. We zetten graag onze schouders onder de (jeugd)werkingen van diverse Zutendaalse sportverenigingen. Zo zijn we kledingsponsor van onze voetbalclubs K. Zutendaal VV en Zwaluw Wiemismeer en shirtsponsor van Apolloboys Zutendaal en zaalvoetbalclub ‘De Meesters’. Ook de jeugd van Jeugdfutsal Fortuna Lindenhof Zutendaal en de dames van VC Zutendaal. We zijn al elk jaar trouwe sponsor van onze eigen ‘Grote Prijs’ van Wielerclub Ons Genoegen.
  • De jeugd is de toekomst, met twee opgroeiende kinderen, moet je ons dat niet leren. We steunen dan ook heel wat initiatieven van Zutendaalse en Wiemismeerse jongeren. Denk maar aan Fusion, de spetterende fuif van KSA Zutendaal of de kienavonden van de oudercomités. Geen zorgen, we verliezen de andere verenigingen niet uit het oog. We dragen graag ons steentje bij aan het rijke culturele leven in Zutendaal, zoals de Bonte Avond of de vele zangkoren en toneelverenigingen.
  • Een feestje mag zeker niet ontbreken. Die steunen we niet enkel financieel, maar ook met onze aanwezigheid. Feestjes zijn steeds ook een leuke gelegenheid om klanten uit te nodigen en te verwennen. De voorbije jaren kon je Petra van de VastgoedBoutique aantreffen op Santa Run Zutendaal, Parc d’été van de Zutendaalse Middenstand, So you think you can drink van Tribune Zuitendaal of The Day After Party in Wiemismeer.
  • Tot slot steunen we niet enkel onze lokale verenigingen, maar ook de Zutendaalse collega-ondernemers. De VastgoedBoutique kiest er bewust voor om maximaal te werken met lokale ondernemers, mensen die net als ons hun steentje bijdragen aan onze prachtige gemeenschap. We maakten zelfs een brochure voor nieuwe huurders met een overzicht van alle Zutendaalse middenstanders, van de slager tot de groentenboer en van de apotheek tot de doe-het-zelf.

Kiezen voor de Petra van de VastgoedBoutique is kiezen voor een warm verhaal, midden de mensen en met het hart op de juiste plaats. Ook dat is ondernemen voor ons.