Drie goede redenen om vandaag je woning te verkopen!

We krijgen vaak de vraag: wanneer is het beste moment om je huis te verkopen? De vastgoedmarkt is voortdurend in beweging, er zijn steeds mensen die groter of kleiner willen wonen, die verhuizen of overlijden,... Zowel de vraag als het aanbod wijzigen dagelijks.

Toch stellen we vast dat er vandaag een aantal goede redenen zijn om je woning te verkopen. We zetten ze graag voor jou op een rijtje.

  1. De prijzen zijn gestegen. Vorige week bleek uit de notarisbarometer dat de gemiddelde huizenprijzen met 2% zijn gestegen ten opzichte van vorig jaar. Gemiddeld wordt een woning in Limburg verkocht voor 247.007 euro.

  2. De leningen zijn goedkoop. De rente op hypothecaire kredieten staat nog steeds historisch laag. Kandidaat-kopers voor je woning zijn sneller geneigd om iets verder te gaan in hun budget.

  3. De vraag is enorm groot. Sinds de heropening van de vastgoedmarkt in mei, vliegen de huizen en appartementen letterlijk de deur uit. Kopers beslissen bijzonder snel en bieden de vraagprijs om hun droomwoning zeker niet te mislopen.

Overweeg je om je woning te verkopen? Petra van de VastgoedBoutique begeleidt je graag doorheen het hele proces. We starten altijd met een professionele schatting en bekijken dan samen welke stappen we zetten.

Interesse? Bel Petra vandaag voor een afspraak op 0479/24.92.55 of mail petra@vastgoedboutique.be.